• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Tudta, hogy a hólyaghurut nászutas betegség is?

Tudta, hogy a hólyaghurut nászutas betegség is : mézeshetek cystitis. Mire figyeljenek a szexuálisan aktív férfiak és hölgyek?

Tudta, hogy az apácáknál jelentősen kevesebb százalékban fordul elő a felfázás és a húgyúti fertőzés? Sajnos ebből az is következik, hogy a szexuálisan aktív hölgyek és urak esetében a húgyúti fertőzés kialakulásának kockázata nagyobb.

Különösen érdemes odafigyelni a szexuális élet megkezdése, a házasság, és a mézeshetek alatt. A nászutak során jelentkező hólyaghurut olyan gyakori, hogy külön nevet is kapott a szakirodalomban: mézeshetek cystitis („honeymoon cystits”).

Alapszabályok:

  • érdemes elkerülni a pesszáriumok, hüvelyzselék, spermiciddel kezelt óvszerek használatát
  • Menstruáció idején történő szeretkezés is hajlamosító tényező
  • A nők inkább zuhanyozzanak, mivel a kádvízben előforduló bélbaktériumok által is keletkezhet húgyúti fertőzés.
  • A közösülés utáni vizelet ürítés szintén csökkentheti az újrafertőződés veszélyét.

Az alábbi praktika az egyik leghatékonyabb, hogy a szexuális élet örömteli pillanatai ne a húgyúti fertőzésekről szóljanak :

TIPP (ezért a tippért már sokan hálálkodtak:):

81PMrfHA58L._SL1500_Ha felfázások rendszerint közösülés után jelentkeznek, igyon egy teáskanál d-amnnózt 1 órával előtte és utána. A d-mannóz ilyen formában történő használata már számos – ahogy az egyik ismerősöm nevezte – „szex-teszten” bizonyított.

Az alábbi tapasztalat egy huszonéves hölgytől származik, akinek legtöbbször szexuális együttlét után jöttek elő a felfázás tünetei:

“A krónikus hólyaghurut nálam 8 éve kezdődött. Eleinte csak évente 1-2 alkalommal, majd egyre sűrűbben jelentkezett a betegség, néhányszor vesemedence gyulladásig fajult a dolog. Legtöbbször szexuális együttlét után jött elő.

Természetesen mindig antibiotikumok tömkelegét írták fel az orvosok, aztán a kúrák után jöhetett a bél- és hüvelyflórám helyreállítása, amit ugyebár tönkretett az antibiotikum. Egy idő múlva már nem tudtam hinni az orvosoknak, és természetes gyógymódokat kezdtem keresni.

Az interneten találtam rá a D-Mannos-ra, amely kész csodaszernek bizonyult. Napi fél teáskanálnyit iszom meg egy pohár vízben elkeverve, plusz szexuális együttlétek előtt és után. Természetesen aki ebben a visszatérő betegségben szenved, annak elengedhetetlen a napi legalább 3 liter folyadék emellett. De így jól vagyok, és már fél éve nem kellett antibiotikumot szednem! Szóval ajánlom minden krónikus hólyaghurutban szenvedőnek.”

Forrás: Lakos Antal, dmannoz.hu

Hol talál meg minket?

Boltunk a 9024 Győr, Mécs László utca 24 szám alatt található.

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd, Szerda, Péntek: 09:00-17:00
Csütörtök: 09:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00
Vasárnap: Zárva

 

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr