• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Móksha csepp „Egy csepp harmónia…”

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulhatunk, azonban a kiváltó okokat továbbra is magunkban hordozhatjuk.

moksha

A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint testi és lelki betegségeink kiváltásáért, felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek.

A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk. A Moksa Elixír összetevője 84 virágszirom esszencia, melyeket a homeopátia elvei szerint készítettek.

A 3000 évvel ezelőtt keletkezett, kínai bölcsek által megalkotott Ji-king – a Változások Könyve – (Müller Péter ford. címe: Jóskönyv) szerint 64 élethelyzet létezik. A Móksha csepp információi ezekre az ősi, tipikus, mindannyiunk életében előforduló, bonyolult élethelyzetekre kínálnak megoldást. Életutunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat az típusosan problémás élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk. {pl. gyász, veszteség (pl. munkahelyi, anyagi, párkapcsolati stb.), féltékenység, bukás, siker, önértékelés, viszály, elfojtás, ellentét, szerénység, megrekedés, családi viszonyok, félelem, irigység, pánik, depresszió stb.}

Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotot.

Móksha = megszabadulás, felszabadítás

A 84 virágszirom esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire. Felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is.

A Móksha csepp hatékony segítség pl. allergia, félelem, szorongás, daganatos betegségek, pánikbetegség, szenvedélybetegség, depresszió, párkapcsolati problémák, munkahelyi és kapcsolati nehézségek lelki okainak megszüntetésében.

A Móksha csepp harmóniába hozza a lelki tényezőket, és pozitívan befolyásolja a kapcsolatrendszert, a munkahelyi teljesítményt, a baráti és rokoni kapcsolatokat, az energiaszintet, a teljesítőképességet, ezeken keresztül pedig az anyagi helyzetet is. Segítségével a testi és lelki harmónián túl egyensúlyba kerülünk a fizikai szinttel is.

Az anyagi, fizikai harmónia feltétele többek között a pénz is. Szükségünk van az anyagi biztonság eléréséhez azért, hogy figyelmünket teljes egészében az alkotó tevékenységekre tudjuk irányítani.

A Móksha csepp optimális szintre emeli az életenergiákat, erősíti az immunrendszert, felszabadítja az eddig elfojtott regeneráló és öngyógyító rendszereket. Ezáltal életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá és a szó legteljesebb értelmében gazdagabbá válik.

A Móksha csepp speciális módon készített virágeszenciákat és C vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Szedését követően életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.

  • Hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez
  • Kedvezően hat az immunrendszer működésére, támogatja a szervezet ellenálló képességét
  • Elősegíti a jó közérzet helyreállítását
  • Kizárólag természetes összetevőkből áll
  • Allergén anyagokat nem tartalmaz
  • Adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagoktól és aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes

Ajánlott fogyasztás: 5 éves kor alatt napi 5 csepp, 5 éves kortól napi 10 csepp.

Ha Ön egyetért azzal, hogy a lelki problémák betegségeket okozhatnak, és
akar tenni belső harmóniájának megteremtéséért, hogy egészségesen éljen,
AKKOR TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT

hívja: Székely Ibolya/ Moksha Centrum Győr  a

96/411-075, 30/9691500 telefonszámon és/vagy

látogasson el: http://mokshagyor.mokshacsepp.hu honlapra

Győződjön meg Ön is a Móksha csepp hatékonyságáról!

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr