• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Plazma generátor

Közel 100 éve a leghatékonyabb berendezés a világon a baktériumok, vírusok, gombák és paraziták likvidálására. A kórokozók ezredpontosságú kimérése és írtása. 

Magyarországon alig ismert kezelési módszer a betegségek kezelésére, amely több neves tudós: Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regerh Clark, Bob Beck, Pioré Antonie és egészen Nikola Tesla felismeréseiből származik. Ez a módszer olyan fantasztikus lehetőséget kínál fel, ami lehetővé teszi -egy egyszerű metodikával, mellékhatások nélkül- ,hogy megszabaduljon az Önt terhelő kórokozóktól. Valóságos technikai forradalom!
Alapelv: A Plazma generátor a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz” egy bizonyos saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/- egy rezgés / másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy,ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, amely ezt előállítja, akkor egy idő után ez elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát , membránját (az emberi sejt membrán százezerszer ellenállóbb a feszültség ellen, mint a patogén mikroorganizmusok sejtmembránja) nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, azaz deaktiválódik.

A plazma előnyei:

A Plazma Generátor által előállított elektromágneses jellegű modulált sugárzásnak korlátlan az áthatolóképessége, közvetlenül tud hatni a sejtekre, illetve kórokozókra,  segítségével át lehet vinni egy – a célzott közegre jellemző – modulációt (frekvenciát)
Rife munkássága nyomán tudjuk, hogy a plazma generátorral végzett frekvencia gyógyászat nagy hatékonysággal alkalmas lehet a bakteriális illetve vírusos eredetű megbetegedések kezelésére. Továbbá 800 fajta betegség kezelése is lehetséges a plazma generátor segítségével, hiszen a legtöbb mögött valamilyen kórokozó van.

Tapasztalja meg Ön is ennek az egyszerű módszernek a hatékonyságát.

Méresse  fel milyen korokozókkal él együtt nap, mint nap , s szabaduljon meg a kellemetlen lakóktól!
A terhelő kórokozók kimérése egyszerű, gyors és fájdalommentes a svájci ezredpontosságú F-scan készülékkel .

Kérjen időpontot mérés + kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

További érdekességek:

Dr Rife ellenőrzött és dokumentált klinikai tesztjei azt is megmutatták(1930-as években), hogy a módszer alkalmas akár utolsó stádiumos rákos betegek gyógyítására is. 16 ilyen páciens közül 14 gyógyult meg 6 héten belül, és a további 2 páciens is teljesen felépült további néhány hét kezelésnek köszönhetően.
Érdemes itt megemlíteni Antoine Priore nevét is, aki az 1960-as és 1970-es években sikerrel kezelt végzetes daganatokat, trypanosomiát, és más  súlyos betegségeket kísérleti állatokon Franciaországban, szigorú tudományos erőírások betartása közepette, neves tudósok folyamatos felügyelete alatt.

Milyen más módszerekről hallhatott a frekvencia gyógyászatban, mi a különbség köztük?

A frekvencia gyógyászat az elmúlt évtizedekben egyre fokozódó aktivitást mutat, egyre több területen használják az elektromágneses vagy mágneses terek gyógyító hatását. A modulált gyógyító besugárzást ennek megfelelően többféle készülékkel is be lehet vinni az emberi szervezetbe.
Galvanikusan, közvetlen érintkezéssel (megfogjuk). Ennek hátránya, hogy gyenge és egyenetlenül fog eloszlani, mert a jobb elektromos vezetőképességű részen fog átáramlani az energia nagy része, esetleg elkerülve a kívánt részeket.

Elektromágnesesen (antennával). Viselkedése kb. ugyanaz, mint az előző esetben, mert amint a kisugárzott hullám eléri a testet, abban már áramként folyik tovább.  A frekvencia és a teljesítmény megfelelő megválasztásával szabályozható, hogy az energia milyen mélyen hatoljon be a szövetekbe.

Kérjen időpontot mérés + kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Mágnesesen. Ez hatásos módszer és vannak berendezések melyek ilyen elven működnek.  Valamikor csak egy állandó mágnest használnak, de már az is képes pozitív biológiai hatásokat kiváltani, ha a megfelelő pólusával a megfelelő helyre teszik.  A változó elektromágneses tér viszont sokkal jobban áthatol a testen, ezáltal sokkal hatékonyabb.  A hátránya viszont az, hogy ezzel szemben a test elnyelő képessége kicsi, ezért meglehetősen nagy teljesítményeket kell használni. (pl. Papadopulos-féle készülék) forrás: charoninstitute.wordpress.com/2012/07/19/plazma-generator-i/

Plazma generátor: A Plazma generátor által előállított elektromágneses jellegű modulált sugárzásnak korlátlan az áthatolóképessége, közvetlenül tud hatni a sejtekre, illetve kórokozókra,  segítségével át lehet vinni egy – a célzott közegre jellemző – modulációt (frekvenciát) A leghatékonyabb!!!

A kezelés + mérés ára: 8000 Ft

Kérjen időpontot mérés + kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr