• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Vendégkönyv

Problémám rövid leírása,2 éve állapították meg, hogy csontritkulásom van.az orvosom javaslatára kezdtem el szedni a vitaminokat,de ezzel egyidőben a fájdalmaim nem szűnt.

Mivel közel lakom a TEC-hez, ezért ide jártam a vitaminok megvételéért.Egyik alkalommal beszélgettem a problémámról és akkor Ibolya javasolta az állapotfelmérést, hogy tudjuk,honnan induljunk.Az állapotfelmérést követően Ibolya leült velem és megbeszéltük a kezelésem menetét.Az életmód váltást követően, a Zapper gép kezeléssel egyidőben megszűnt a fájdalmam, ami 2 évig állandóan velem volt.El sem tudom mondani, hogy milyen öröm fájdalom nélkül élni, amit Ibolyának és lelkes csapatának köszönhetek.

– Hátszegi Károlyné vagyok és 69 éves

Tavaly a véletlenek sokaságának köszönhetően jutottam el a TEC-be.A korábban az általam nem olvasott reklámújság láttam meg, hogy hol kapható Pí víz.

Ott várakozva pillantottam meg egy szórólapot , melyben leírtak szerint lehetőséget láttam arra, hogy hormonális problémáimra van más megoldás is a nőgyógyászom által javasolt krém használata mellett. Ibolyával történt hosszas beszélgetés ,majd bemérés után az általa javasolt teljes vérkép vizsgálatot is elvégeztettem.

Legnagyobb meglepetésemre mindezek után kiderült, hogy a hormonális problémám mellett glutén és laktóz érzékeny vagyok és inzulin rezisztenciám is van.Ezek okozták emésztési problémáimat, melyet a régóta meglévő reflux betegségem tüneteinek gondoltam, továbbá a folyamatos,indokolatlan súlynövekedésem oka is ez volt.Ez azért is volt meglepő számomra, mivel a finomított cukrot már régóta száműztem étkezésemből csak xilitet használtam.

Mindezek után az Ibolya által javasolt étrendváltozás, valamint a vitaminok pótlásával egyidejűleg a Zapper kezelés következett. Kb fél év alatt-nagy örömömre-14 kg-ot lefogytam és ezt a súlyváltozást azóta is tartom.

Közérzetem sokat javult, energikusabb lettem, emésztési problémáim megszűntek, hormonális problémám is csökkent. A régóta fennálló reflux betegségem is lényegesen kevesebb gondot okoz.

Köszönöm Ibolyának és csapatának a hathatós segítséget. további munkájukhoz sok sikert, erőt és egészséget kívánok!

– Mersitsné Zsuzsi

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

Idén októberben leszek 74 éves, nyugdíjas állatorvos vagyok.Mindig aktív életet éltem, sok munka, kert és sportolás(kispályás foci és tenisz).

Még 2013 márciusáig nyugdíj mellett dolgoztam.Ekkorra szinte hírtelen ált. izületgyulladás, izomfájás, álmatlanság miatt kerültem Ibolyáékhoz.Amikor megvizsgáltak nem hittem a dolgokban, ezt közöltem is.Megállapítottak immunelégtelenséget, parazita fertőzöttséget..stb a javasolt Joallis cseppeket, vitaminokat rendesen szedtem. Vettem egy Zapper gépet, azzal is az előírás szerint kezeltem magam.Vitaminokat most is szedek!Ma voltam kontrolon, mindenmutatóm javult, visszatért az életerőm, újra teniszezek,kertészkedek.Az Isten áldja meg Őket, hogy mág sok embernek segítsenek!

– Dr Hegyi Ferenc Győr

2 éve küszködtem fűlzúgással, az interneten keresgéltem megoldásokat a problémámra,mikor rátaláltam az Egészség Centrum-ra.Biorezonanciás vizsgálaton átesve felderítették az esetleges probléma okát.

Több kezelésen átesve a lépemben lévő streptococcus baktérium eltűnt, valamint keringésjavító kezelések következtében sokat javult a fűlzúgás, sőt már nem is hallom.Több étrendkiegészítővel megszűnt a sokszor indokolatlanul bennem lévő feszültség is.

Nagyon meg vagyok elégedve a kezelésekkel és a sok kedvességgel és szakértelemmel, amelyben részem volt. örülök, hogy ezt a módszert választottam a neten lévő sok lehetőség közül és főleg azt, hogy Ibolyáék által javasolt Zapperes kezelésekkel orvoslást találtam  aproblémámra. Nagyon köszönök mindent , a bánásmódot a segítséget, a hozzáállást, a családias légkört, amely hozzájárult a gyógyulásomhoz. mindenkinek csak ajánlani tudom.

– Kiss Károlyné 68 éves

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

Két évvel ezelőtt kezdődő bőrproblémámmal kerestem fel a Tudatos Egészség Centrumot.Korábban jártam a körzeti orvosnál, bőrgyógyászsnál és a gasztroenterológián, ahol különböző vizsgálatokat végezetek rajtam, és mindent normálisnak találtak, de a kapott krémektől sem múltak el a tüneteim teljesen.

A viszkető csalánkiütések vándoroltak, és váratlan helyeken jelentek meg a bőrömön.A csípőmön két tenyérnyi irritáló folt, és a karomon felbukkanó kiütések hatására határoztam el, hogy természetgyógyászhoz fordulok.

Tudtam, hogy ezt nem lehet annyiban hagyni, a szervezetem jelez, hogy valami nincs rendben. a kolléganőm ajánlására, ekkor kerestem fel a TEC-ot állapotfelmérés végett.Ibolya által ajánlott étrendváltoztatás, vitaminok, cseppek szedése és Zapper kezelést követően áprilistól június végére elmúltak a csalánkiütések.Jól érzem magam a bőrömben!Nagyon köszönöm a türelmes, folyamatos, lelkes tanácsadásokat, a gondoskodó, családias légkört.

Jó egészséget Mindenkinek!

– Fergusonné Andorka Andrea (39 éves)

Az interneten bukkantam rá a Tudatos Egészség Centrumra. Hosszú évek óta tartó, kibírhatatlan migrénes panaszokkal kerestem fel Ibolyát.elvégezte rajtam a biorezonanciás vizsgálatot.

A vizsgálat nagymértékű szelén, magnézium, c vitamin hiányt, vastagbél-problémákat és hisztamin-érzékenységet mutatott ki.Kaptam vitaminokat és bélflóra-regeneráló probiotikumot, utifűmag héjat a vastagbél tisztítására, illetve egy listát, hogy milyen ételeket kell kerülnöm a hisztamin bevitel csökkentése érdekében.Mindegyik ajánlott étrendkiegészítőt szedem, illetve tartom a diétát is.

Örömmel számolok be arról, hogy a rettenetes fejfájásom kb 80%-kal csökkent, már hetente csak 1x fáj.A közérzetem remek, fitt vagyok és energikus.Mindenkinek szeretettel ajánlom a Tudatos Egészség Centrumot.

– Kocsis Anita 45 éves

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075


Nyolc éve köhögtem és ez a köhögés egy nagyon kellemetlen hátizzadással párosult. Kétévente köhögő rohamok jelentkeztek, amire mindig szteroidos kezelést kaptam.(állítólag asztmás voltam) Erre a kezelésre a köhögésem csillapodott ugyan, de a folyamatos kellemetlen izzadásom mindig megmaradt .Ha megizzadt a hátam, megfújt a szél  máris újra köhögtem.

2013 szeptemberében is ez történt, kilátástalan volt a helyzetem .Ekkor kerestem fel Székely Ibolyát a panaszaimmal.

Vizsgálatok után a két  hónapos komplex  kezelés  azt eredményezte,hogy minimálisak a panaszaim,az egész testem és kedély állapotom sokkal jobb. Úgy érzem, mire a kezelés végére érünk elfelejtem a fent leírt szörnyű állapotot. Köszönöm az odadó szakmai ,gyógyító munkát.

– Domonkos Lajosné

 

23 éves vagyok és fél évvel ezelőtt  az anyukám kezembe nyomott egy szórólapot.Ezzel kezdetét vette a „felébredésem”.16 éves korom óta járok nőgyógyászhoz és fogamzásgátlót szedtem.Fél éve letettem.Évről évre gyűltek a problémák a testemmel, egészségemmel kapcsolatosan, amelyekre további gyógyszereket írtak fel.

A szórólap által eljutottam a Tudatos Egészség Centrumba Ibolyához. Még épp időben!

Ibolya segítségével, az általa végzett vizsgálatok és a kért vérvételek alapján megkezdődött természetes hormonegyensúly terápia.Elhagytam a fogamzásgátlót és a gyógyszereket is.

Most éppen a féléves kontrollra jöttem és boldogan írhatom le, hogy a hormonális,premenstruációs és egyéb  nőgyógyászati gondjaim is rendbe jöttek a terápia hatására. A tanácsok szerint életmódot változtattam az étkezési szokásaimon is igazítottam ill. mindenben követtem az Ibolya által előírt vitamin kúrát, mindenben megfogadtam a tanácsait.

Hamar elröppent ez a fél év és megérte odafigyelni magamra.Köszönet a Tudatos Egészség Centrumnak és Ibolyának.Minden új paciensnek kitartást és jó egészséget kívánok!

– Kiss Evelin

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

33 éves vagyok,mérnökként dolgozom.Problémám röviden összegezve :7 éve szédültem és émelyegtem.Az évek alatt orvostól orvosig jártam,akik mindig a tüneteket próbálták kezelni, viszont sosem nézték a dolgokat mint „egész” és nem próbáltak „lőni” magára az ok-ra.

2014 február közepén párom találta a PÍ vizet és ott utána jutottam el a Tudatos Egészség Centrumba Ibolyához egy tanácsadásra.A konzultáció után Ibolya hormonális vérvizsgálatot kért  és biorezonanciás állapotfelmérést végzett. Ami nagyon pozitív  és első alkalommal már megnyerő volt számomra, hogy a vérképemet nagyon alaposan és hozzáértéssel átnézte a  panaszaimat ok-okozat szemszögéből vizsgálta.

A vérvétel hormoneltéréseket mutatott, pajzsmirigy alulműködést és mellékvese fáradtságot. A bemérés pedig több  terhelést is kimutatott,parazitákat,baktériumokat…Kezelésem vitaminpótlással és Zapper kezeléssel indult, már 2 hét után azt tudtam mondani, hogy 7 éve nem tapasztalt jókedv,erő,energia tért vissza.1 hónap után reggelente végre úgy ébredek, hogy kipihentnek érzem magam! Persze kellett áldozatokat hoznom(étrend váltás,odafigyelés, kevesebb stressz, de évek után azt tudom mondani, hogy végre visszatért az életem.Hála Ibolyának és aTudatos Egészség Centrumnak.Bízom benne, hogy a megkezdett kezeléseknek és vitaminoknak köszönhetően örökre elfelejtem a gondjaimat és 110% os életet élhetek ismét, immár a természetes gyógymódokban bízva.

Mindenkinek sok erőt, kitartást és főleg jó egészséget kívánok!

– Bangó Zsolt

Írjon rólunk véleményt!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Vélemény

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr