• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Rólunk

Székely Ibolya

Végzettségem szerint tanári és kereskedelmi diplomáim vannak, de 15 éve a nap 24 órájában☺) az egészség , a gyógyítás a munkám és a hobbim is. 10 éve főállásban természetgyógyászként dolgozom. Már az elején kiderült, hogy a gyógyításnak az a része érdekel, ami az oknyomozó , az elemző, aprólékos testi tünetek feltérképezésével foglalkozik és ehhez kapcsolja a személyre szóló helyreállító terápiákat, programokat.

Ezen a területen igyekeztem a lehető legtöbbet tanulni, tapasztalni .(reflexológia, mikrobiológia, hormonterápia, parazitológia, akupresszúra, biorezonanciás állapotfelmérés, Joalis méregtelenítő  terápia,táplálkozás-tudomány, sötétlátóteres vércseppanalízis)

Teljes történet megtekintése »

Szabolcs László

Gépészmérnökként dolgoztam a világ több területén, új üvegipari gyárak beindításában vettem részt szakértőként. Vezetői munkám során mondhatom, hogy nagyon” két lábbal álltam a földön”.

Aztán 10 év Indonéziában, több munka Kínában,  (keleti kultúra,keleti gyógyító szellemiség) és a feleségem Székely Ibolya „megszállott” természetes gyógyítás iránti szeretete és elkötelezettsége eltérített a hagyományos orvoslás útjáról. Amikor a súlyos, krónikus arcüreggyulladásomat(műtétek, fájdalmak)izületi és derékfájdalmakat megúntam, azt mondtam: Na, lássuk, mit lehet velem kezdeni alternatív módon. Mindenben követtem feleségem terápiás javaslatát és az eredmény megdöbbentő volt . Alig 1 év alatt kicseréltek. Ennek 15 éve. Ma közelebb a 60-hoz, focizom, teniszezem,futok, az orr-fül gégészetes horror történeteimet pedig elfelejtettem,nem szedek semmilyen gyógyszert és a körzeti orvosom se látott évek óta.

Teljes történet megtekintése »

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

verseny

2015.07.18 Balatonfüredi éjszakai futóverseny
2.helyezés Senior kategóriában
Együtt minden sikerül!A gyerekeinkért, unokánkért ,szüleinkért futottunk.:))

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr