• +3630/969-1500
 • +36 96/411-075
 • 9024 Győr, Mécs László utca 24
 • AKCIÓ!

Szolgáltatások

A Tudatos Egészség Centrumban különböző szolgáltatásokból választhat céljainak megfelelően.Van, aki fogyni szeretne, van, aki a hormonrendszerét szeretné ellenőrizni, van, aki babát szeretne,van, akinek titokzatos bőrbetegsége van vagy éppen hasfájással küzd…..

A lényeg, hogy bármi is a célja és a tünetei, amire megoldást keres mindenképp célszerű először feltérképezni a lehetséges okokat .

Ezért javaslom:

 • az alap biorezonanciás állapotfelmérést(élő,élettelen terhelések szűrése,vitaminok,ásványianyag-és nyomelemek hiánya,szervek állapota)
 • a hormonegyensúly ellenőrzést laborokkal
 • a táplálkozási tanácsadást az ételintoleranciák, allergiák szűrésével

Utána érdemes a megfelelő terápiákat és kezeléseket igénybe venni:

 • Irányított és ellenőrzött méregtelenítés
 • Hormonterápia
 • Személyre szabott funkcionális étrend  vagy fogyókúra
 • Zapper kezelés
 • Immunotic kezelés
 • IBR-System kezelés
 • Magneter kezelés

Hormonegyensúly tanácsadás és terápia

Nők és férfiak egyre többen küzdenek valamilyen hormonegyensúlytalanságtól. A sokszínű tünetek miatt gyakran nem is gondolnak a betegek ill. a kezelőjük a hormonrendszer ellenőrzésére.Így mindig csak az adott tünetet próbálják kezelni általában több-kevesebb sikerrel. Ha Ön is az alábbi tüneteket tapasztalja, akkor gondoljon a hormonrendszere ellenőrzésére és a természetes hormonegyensúly terápiára! Ingerlékenység, depresszió, hízás, fejfájás , hajhullás, pattanások, derékfájás, izzadás, szőrösödés, pánikroham, alvászavar…

Részletek...

Táplálkozási tanácsadás személyre szabva

Ha nem tudja , hogy Ön számára milyen táplálkozás volna a legideálisabb, akkor itt az idő, hogy megismerje saját egyéni anyagcsere- működését. A táplálkozási konzultációval elfelejtheti korábbi kudarcait és a mindennapokban is használható gyakorlatias tanácsokat kaphat . Ha valamilyen tudott betegségben szenved vagy csak fogyni szeretne, akkor ehhez igazítjuk az étkezését, diétáját. Ugye találkozott már egymásnak ellentmondó mintaétrendekkel? Ön mit kövessen?

Részletek...

Zapper kezelés

Dr Hulda Clark módszerével gyorsan és hatékonyan, mellékhatások nélkül elpusztíthatjuk a szervezetet terhelő kórokozókat pl: parazitákat, vírusokat, baktériumokat, gombákat.A kezelés fájdalmatlan és használata kórtól nemtől független.Több tíz éve vitathatatlanul működik és világszerte alkalmazzák.Hogyan működiK?

Részletek...

IBR-SYSTEM - a jövő gyógymódja a jelenben

IBR-System diagnosztikai és biofeedback berendezés olyan orvostechnikai eszköz , amely a szervezet bioelektromos és biomágneses jelzéseit térképezi fel egy speciális frekvencia spektrumelemzés segítségével. Ezután kiszűri a kóros jeleket és felerősíti a harmónikus,optimális spektrumokat.A kezelések során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentjük. Az eljárás bizonyítottan hatásos :allergiák, krónikus gyulladások, bőrbetegségek, fájdalmak, nőgyógyászati panaszok esetén.

Részletek...

Immunotic kezelés

Először meg kell értenünk az emberi test működését, hogy az Immunotic hatásmechanizmusával tisztában legyünk. Az ember hihetetlen pontossággal és tökéletességgel üzemel, mint egy jó számítógép.

Részletek...

Radiesztézia, Sugárvédelem

A mai világban nem hagyhatja figyelmen kívül a földsugárzások, elektromos-és mágneses sugárzásokat . Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80 %-ánál kell számolni lehetséges kiváltó okként a sugárzások megbetegítő hatásával .A civilizáció fejlődésével felerősödtek a káros sugárzások .Ha beteg, vagy szeretné elkerülni a megbetegedést, akkor mindig gondoljon a radiesztéta felmérésre is. Korrekt mérőműszerekkel,( nem csak pálcával )érdemes minimum a hálószobáját beméretni és az esetleges káros sugárzásokat leárnyékolni.

Részletek...
Friss Pí-víz csak itt Győrben.

Olcsóbb, mint az ásványvíz! Tudta, hogy az ásványvizeket tartósítják?

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr