• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Számítógépes biorezonanciás kórokozó mérés

A számítógépes biorezonanciás terhelés- mérés annyit jelent, hogy a kor legmodernebb rezonancia alapú mérőeszközével, a svájci Fscan-3- mal feltérképezzük a testet terhelő kórokozók (baktérium, vírus, gomba, parazita) frekvenciáit. A mérésre alapozva irányított és ellenőrzött személyre szabott méregtelenítést lehet tervezni, amelyben az RPZ Plazma generátor , a Zapper gép ill. a Joalis cseppek lehetnek a segítségünkre.

Ha beteg, nem jól érzi magát, fájdalmai vannak, emésztési gondjai vannak, bőrbetegséggel küzd, allergiás, rosszul alszik………Talán már gondolkozott azon , mik lehetnek a betegségét kiváltó  okok??

Ha nem kapott még rá választ, akkor a kórokozói háttér, rezonancia alapú mérésekkel kideríthetőek.

Fájdalmatlan, kb 1 órás vizsgálattal feltérképezhető a testét terhelő kórokozók, plussz egy Joalis teszttel az egyéb méreganyagokra is rá lehet mérni pl. vegyszerek,nehézfémek,oltásmaradványok, stresszterhelés,érzelmi blokkok… Megállapítható a szervek terheltségi állapota, az immunrendszer hatékonysága, a lelki nehézségeket okozó toxinok.

Ha egyetért azzal, hogy az egészségi problémákat a különböző típusú toxinok is okozhatják, akkor  haladéktalanul jelentkezzen be egy mérésre .

Kinek ajánljuk a mérést?

Tudnia kell, hogy ez a vizsgálat nem egy általános állapotfelmérés. Azoknak ajánljuk, akik csak azt szeretnék tudni, hogy milyen kórokozók terhelik a szervezetüket.

Általában egy egészségromlás mögött más gyökér-okok is vannak (hormonális, táplálkozás, emésztés, életmód..) Ezek feltérképezése egy másik konzultációban lehetséges. Hormon-kivizsgálás, ételintolerancia tesztek, emésztő-és immunrendszeri funkciók , ezek mind laborból történnek , funkcionális szemléletmóddal értékelve.

Több éves tapasztalatunk, hogy az alapos ok-kutatásban mindezekre szükség van, nem elég csak a terhelések ismerete. A legtöbben komplexen veszik igénybe szolgáltatásainkat, tehát eljönnek egy okfeltáró konzultációra, ahol 1-1,5 óra alatt célzott kérdésekkel és tesztekkel megbeszéljük a tüneteket (hormonális, emésztési,idegrandszeri……..), majd beutalónkkal elmennek egy átfogó, mindenre kiterjedő vérvételre. Ezt követi egy újabb találkozón a részletes funkcionális- leletelemzés és a személyre szabott terápiás javaslat. A terhelés mérés a méregtelenítési terv megtervezéséhez kell, ami fontos része a terápiának.

Ha Ön egyetért ezzel és szeretné tudni, mi lehet a betegsége oka, akkor várjuk szeretettel.

Jelentkezzen mérésre most!

Bejelentkezés: 96/411-075

“Kisfiamnak állandó hasfájása volt, orvosunk semmit nem talált. A biorezonanciás vizsgálatot nem ismertem,a munkatársam javasolta. A vizsgálat kimutatta, hogy glutén érzékeny Dominik és a bélflórája is felborult.Kicsit bizalmatlan voltam, de gondoltam a diétával semmit nem veszíthetünk.1 hét alatt megszűntek a panaszok.Köszönöm.”

– Szabó Ibolya

“Gyomorfájdalmaim voltak, közvetlenül evések után és sokat böfögtem. Savlekötőt kaptam, amit nem akartam beszedni . A biorezonanciás vizsgálaton kiderült, hogy egy parazita fertőzésem van,(giardiózis).Parazitaölő cseppel és Zapper kezeléssel sikerült a tüneteimet megszüntetni.Nagyon boldog vagyok.Köszönöm.”

– Horváth Vera

 

Biorezonanciás kórokozó mérés : 8000 ft (1 óra)

Jelentkezzen mérésre most!

Bejelentkezés: 96/411-075

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr