• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Táplálkozási tanácsadás személyre szabva

Ha nem tudja , hogy  Ön számára milyen táplálkozás volna a legideálisabb, akkor itt az idő, hogy megismerje saját egyéni anyagcsere- működését. A táplálkozási  konzultációval  elfelejtheti korábbi kudarcait  és a mindennapokban is használható gyakorlatias tanácsokat kaphat . Ha valamilyen tudott betegségben szenved vagy csak fogyni szeretne, akkor ehhez igazítjuk az étkezését, diétáját. Ugye találkozott már egymásnak ellentmondó mintaétrendekkel? Ön mit kövessen?

A tanácsadás ajánlásai nem az ismert mintaétrendek egyike (lúgosítás, vércsoport diéta, vegetáriánus étrend, makrobiotika, metodic, stb.), hanem az Ön állapotához és céljaihoz igazított un. funkcionális étkezési tanácsok, melyek, akár az előzőekből is felhasznál ajánlásokat Önre szabva.

SPECIÁLIS ÉS EGYEDI LABORVIZSGÁLATOK ÉS emésztőrendszeri  felméréseket végzünk(autoimmunitás-felmérés, bélflóra-státusz, glutén-érzékenység, ételintoleranciák, koleszterin, metabolikus szindróma, zsírsav-profil, bőr, öregedés-gáltás, hormonrendszer, tápanyagok, rákmegelőzés stb-stb-stb)és ezek elemzése, kiértékelése után személyre szabott diétát és kiegészítő terápiát írunk elő.

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

Segítünk az első lépéseknél. Sokaknak a változtatás nagyon nehéz, mások kitartóbbak és rugalmasabbak. Nekünk az a lényeg, hogy mindenki gyorsan megtapasztalja az első sikereket, mert akkor mindenkinél megjön a lelkesedés!

Személyes tapasztalatainkat (a családban mi már végig csináltuk és a tanácsaink szerint étkezünk), a sok-sok gyógyult beteg és boldog, karcsú klienseink tapasztalatai alapján hathatósan tudunk segíteni.

A Tudatos Egészség Centrum boltjában összegyűjtöttük azokat a biztonságos és a szakemberek  által javasolt termékeket (glutén-és tejmentes termékek, étrendkiegészítők,szakács könyvek), amelyek mindenkit átsegítenek az első bizonytalan napokon. Hamar rájön mindenki, hogy a diéta nem koplalásról szól, hanem az egy nagy kaland, ami lehet ugyan új, de lehet finom és gasztronómiai élvezet is.

„Menapauzában hirtelen felszedtem 15 kg-ot és tovább híztam.Nagyon el voltam keseredve.Bárhova mentem sehol nem segítettek. Ibolya részletesen kikérdezett és vérvételre adott beutalót, ahol kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és inzulin rezisztenciám.A táplálkozási  tanácsadáson beállította a diétámat,pontosan elmagyarázta a táplálkozási tudnivalókat,úgy, hogy értően ,könnyen alkalmazni tudjam.1-2 hét alatt beletanultam és látványos volt az eredmény.Újra a régi vagyok és éheznem sem kellett. “

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

bolt2

A táplálkozási  tanácsadáson megbeszéljük étkezési szokásait. Megismertetjük az alapvetőbb diétetikai fogalmakkal (szénhidrátok, fehérjék,zsírok,tápanyagtartalom,energia-tartalom), hogy Ön is értően kezelje a diétáját.

Megtanítjuk a gyomorerősítés, a bélflóra helyreállítás, a béltisztítás fortélyait ,amellyel elkerülhetjük a jojo efektust és végleges fogyást vagy gyógyulást érhetünk el.

Összeválogatjuk ,Önre szabva, hogy mit, mivel,mikor ehet, mit nem ehet.

A legtöbb esetben olyan kezeléseket is igénybe vehet, ami lényegesen meggyorsítja a fogyást vagy a gyógyulást.

Lehet, hogy rossz hír az Ön számára, de diéta nélkül nincs gyógyulás!Csoda pirula sincs! (Aki ezt állítja az hazudik). Csak okosan megtervezett étkezés és megfelelő terápia van.

A jó hír, hogy a diéta nem büntetés, hanem az Ön számára a legegészségesebb táplálkozás, amely nem jelent éhezést és nem jelent örömtelen étkezést.

„A táplálkozási tanácsadáson Ibolya elmagyarázta, hogy a betegségem esetén hogyan táplálkozzam, mit ehetek,mivel.Miből mennyit.Rádöbbentem, hogy  csak a gyógyszerektől nem fogok meggyógyulni, ha rosszul táplálkozom.Emésztési gondjaim voltak, de az orvosom soha nem kérdezte, mit eszem.Ezt Ibolya előtt senki nem kérdezte, pedig valóban logikusnak tűnik.Nem volt könnyű változtatni, de sikerült.A panaszaim elmúltak, gyógyszer nélkül. Köszönöm

– Varga Istvánné

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

taletel

Ha visszanyeri  emésztőrendszere  rugalmasságát  és épségét , akkor  látványos javulást érhet el  bármilyen betegséggel  is küzd, sikeres és tartós lesz a fogyása, megfiatalodik a bőre, megújul a vitalitása a regenerációs képessége.

„Közel 20 kg-tól akartam megszabadulni. Minden fogyókúrát kipróbáltam kisebb nagyobb sikerrel.Mindig visszahíztam amit leadtam.Ekkor ajánlották a Tudatos Egészség Centrumot.Ibolya ételintolerancia vizsgálatot javasolt, ami kiderített többféle intoleranciát.Kikérdezte étkezési szokásaimat,egyéb laborokat kért, bemérte az anyagcsere típusomat.Ennek alapján adott egy étkezési tervet és étel listát.Ezzel már könnyebb volt a diéta és persze eredményes.A legjobb, hogy nem éheztem és nem híztam vissza.Most is így táplálkozom, mert nagyon megszerettem.”

Táplálkozási tanácsadás: 7000 ft (1 óra)

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr