• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

IBR-SYSTEM – a jövő gyógymódja a jelenben

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású fizioterápiás berendezés, az IBR-SYSTEM® .Az eddigi eredmények a fájdalomcsillapítás, az allergiák és bizonyos bőrbetegségek gyógyításában nagyon eredményesek. Az eljárást mikro-elektro-magneto diagnosztika és terápiának nevezték el. A berendezés széles frekvenciaspektrumban olyan komplex jelsorozatokat vesz le a szervezetről, amelyek magukba foglalják az összes szerv működésének információit.Ezeket a jeleket módosítva, terápiás jelként juttatják vissza a szervezetre.

 

Magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató-fejlesztő csoport,-Dr Kiss-Solingen Attila, Akkermen István, Szüle János- tíz éves kutatómunka során kidolgozta azt a rendszert, amely mérföldkőnek számít a diagnosztikában és a terápiában. A beteg szervezetének saját, elektromos válaszait használják fel ahhoz, hogy a páciens önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják

Spektrumanalízisen alapuló biofeedback

Az emberi, állati és növényi szervezetekben elengedhetetlenül fontos a helyes információk pontos és gyors áramlása. A beteg vagy sérült sejtekre jellemző például , hogy megváltozik a normális kommunikációs képességük, károsodik optimális információ fogadás és továbbítás.Ezért szervezetünk a betegségek során komoly információs zavarokban szenved.

 

A IBR-SYSTEM kezelés a szervezetben áramló információkat, mint elektromos jelzéseket képes felfogni, majd optimálisan módosítva és visszajuttatva őket a szervezetbe, optimalizálja annak működését,csillapítja, megszünteti a fájdalmakat.Az EKG során is részben hasonló folyamat játszódik le, csak sokkal egyszerűbb formában.

 

Az integrált biológiai regulációban (IBR-System) teljesen új, hogy az egész szervezetet összességében értékeli. A szervezetről elvezetett válasz-impulzusokban ugyanis benne van a bőr, a mozgatórendszer, a gyomor-bélrendszer, a hormonrendszer, a keringés, a nemi-szervek stb. pillanatnyi válasza, a szervezet egésze. Ezeket a válaszjeleket a berendezés regisztrálja, majd speciálisan szűri. A szűrt mikroimpulzusokkal pedig visszakezeli a szervezetet.

 

Ez az eljárás kimutatja a páciens instabil frekvencia tartományait. A biofeedback terápia során ezeknek a megváltozott információknak és jeleknek a korrekcióját végzi el a berendezés, aminek következtében helyreáll az egyensúly és a normál működés. forrás: Kiss-Solingen Attila

Vajon mit mutat az Ön spektrogramja?

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

 

A komplex Quantum-vibrációs eljárásainkkal elért gyógyulási arányok a leggyakoribb betegségekben 

 

Betegség megnevezése         Gyógyulási arány
Szénanátha 80%
Allergiás bőrgyulladás   90%
Krónikus légcsőhurut   92%
Derékfájás-lumbágó 85%
Asztma 75%
Visszatérő középfülgyulladás 96%
Ekcéma 82%
Fulladás/Légúti eredetű 86%
Migrén, fejfájás 88%
Krónikus csalánkiütés 92%
Gyomor-és Nyombélfekély 92%

 

„Erősen allergiás voltam szinte már minden évszakban valamilyen pollenre. Mivel a mezőgazdaságban végzem a mindennapi munkámat, ezért különösen nehéz volt „elmenekülnöm” a számomra káros pollenek elől.A Tudatos Egészség Centrumban  egy biorezonanciás állapotfelméréssel feltérképezték a testemre ható terheléseket, majd egy komplex terápiát kaptam. Az IBR-Systemmel végzett kezelések teljes sikert hoztak, ma már tünetmentesen végezhetem a munkámat.

Köszönöm: Szórádi Zoltán

 

„Titokzatos csalánkiütéseim voltak.Sokfelé elmentem, sok mindent kipróbáltam, de csak enyhültek a panaszaim.Az Ibolyáéknál állapotfelméréssel kiderült, hogy nehézfém terhelésem van és tej ételintoleranciám, a glutén is gyengén bejelzett. A terápiám része volt az IBR-System kezelések, amely meghozta a csodát. A kiütések végleg eltűntek. Ma, ha „bűnözök” is nem lesz kiütésem. Köszönöm.”

– Varga Szílvia

 

Kérjen időpontot konzultációra!

Bejelentkezés: 96/411-075

A kezelés ára: 4000 ft/ alkalom

Az alábbi linkeken bővebb szakmai anyagok olvashatók:

Komplementer-Allergia-cikk-2006.pdf

2004-3.pdf

Mikroelektro.pdf

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr