• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Pí-víz

Friss Pí-víz csak itt Győrben.  A Pí.víz nem egyéb, mint biológiai katalizátor, méregtelenít, sejtregenerál, energetizál,lugosít. Megtalálható benne az összes fontos ásványianyag. Klór-és nitrátmentes, magas az oldott oxigéntartalma. Steril,baktérium-és mesterséges adalékmentes. Megnő a vitalitásunk, lassul az öregedési folyamat, megelőzzük a betegségeket. Európa 18 országában naponta 8 millióan fogyasztják! Olcsóbb, mint az ásványvíz! Tudta, hogy az ásványvizeket tartósítják?

Nincs élet víz nélkül.

Sem az ember, sem az állatok,növények nem maradhatnak életben, ha bizonyos mennyiségű vizet, folyadékot nem fogyasztanánk nap mint nap. Minden élőlény elsősorban vízzel “táplálkozik”, sejtjeink, szerveink folyamatosan igénylik a folyadékot.

Napi 2-2,5 liter folyadékra (nyáron, kánikulai melegben még többre)van szükségünk. Ha kevesebbet iszunk, dehidratáltak leszünk, felborul a vízháztartásunk. Ha pedig szervezetünk tartósan szomjazik, megbetegszünk.

Házhozszállításban segítünk!

Telefon: 96/411-075

A tiszta víz  hatása

A megfelelő mennyiségű tiszta víz a természet útján tisztítja szervezetet. Ezáltal visszaállítja (vagy megőrzi) kiegyensúlyozott működését.

Frissesség, energikusság, életerő csupán attól, hogy szem előtt tartjuk a szervezetünk legalapvetőbb igényét: a tiszta vízfogyasztást.

Egyensúlyba hozzuk a bejutó és az eltávozó folyadék mennyiségét, és ezzel biztosítjuk a szervezete összes természetes létfunkciójának harmonikus működését.

Anyagcsere folyamataink hatékonysága javul, szervezet alapvető folyamatai, méregtelenítése és öngyógyítása zavartalan.

Elmúlik a fejfájás, a szédülés, a rossz közérzet, az állandósult kimerültség és koncentrációzavar. Mivel nem terheljük a szervezetet feleslegesen azzal, hogy kiválassza a káros összetevőket, erőforrásainkat kreatív, alkotó munkára fordíthatjuk. Felszabadulunk.

Az unokáim csak a gyümölcslevet vagy a szörpöt itták meg.Amióta megkóstolták a Pí vizet csak ezt kérik.Talán a gyerekek ösztönösen tudják, mi jó nekik.?

– Preszlik Judit

De nem mindegy, hogy mit iszunk.

Cukrozott üdítők, alkoholtartalmú italok, kávé, tea önmagában nem alkalmasak a szervezet folyadékigényének a fedezésére.

Vízből sem mindegy, hogy milyen “forrást” választunk. A csapvíz sokszor nem más, mint nehézfémekkel, vegyi anyagokkal, baktériumokkal, kálcium karbonáttal, klórral szennyezett „ivóvíz”. Az ásványvíz frissessége és jótékony hatása is megkérdőjelezhető, emellett a felhalmozott PET palackok szennyezik a környezetet. Ráadásul a palackozott vizek palackjait fertőtlenítik a szénsavmentes vizekbe pedig tartósítószert tesznek a baktériumok elszaporodása ellen.

Nem mindegy, hogy mikor iszunk.

Ráadásul a folyadékpótlás egy folyamatos “feladat”. Az eltávozó folyadékot napi szinten, egyenletesen elosztva szükséges pótolni, mivel a szervezetnek nincs folyadék raktára. A megfelelő mennyiségű és minőségű vizről időben kell gondoskodnunk, nem szabad megvárnunk, hogy szomjasak legyünk.

Házhozszállításban segítünk!

Telefon: 96/411-075

Mi a  PI-víz?

Egy víz, amely az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően harmonizál az élő szervezet organizmusaival. A víz optimális tisztításával és energetizálásával garantálja a szervezet számára legideálisabb összetételű vizet.

A Pi víz vitálisabb életet ígér, nagyságrendekkel jobb közérzettel, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességgel. Mintha csak minden nap egy igazi forrásból innánk.

piviiz432Naponta körülbelül 3 liter intracelluláris (sejten belüli) víz újul meg a szervezetünkben. Ez a reformálás sok energiába kerül a testnek. Ezért fontos, hogy ezt milyen „alapanyagból” kell elvégeznie.
A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van.

 „…A víznyalábok (klaszterek) oszlopokból állnak, amit a Pi technológia kisméretű hatszögletű (hexagonális) víz klaszterekké alakít. Melyek beleilleszkednek és áthatolnak az emberi sejtmembránok hatszögletű csatornáin, ahol gyorsan ki tudják fejteni jótékony hatásukat és kimossák a szennyet…” (Water as a Communicator – Institute of Heartmath Research Center).

 „…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…”

( Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)
A természetben az élő szövetekben található meg a Pi-víz.  Valójában ez az élővilág fő alkotóeleme, mely tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú. Ennélfogva a szervezetre nagyon pozitív hatású és könnyen hasznosítható.

Jellemzői

A Pi-víz növeli az életerőt testünkben, védi a sejteket a túlzott oxidációtól. Mindemellett íze lágy,kellemes.
A Pi-víz nagyságrendekkel jobb közérzetet, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet is jelent fogyasztója számára .Sokkal egészségesebb mint a csapvíz, mert: mentes minden káros szennyeződéstől,a szükséges ásványokkal dúsított, csecsemőknek forralás nélkül is adható.

Sokkal egészségesebb mint az ásványvíz, mert:* méregtelenít, sejtregenerál, energetizál, lúgosít.
A Pi-víz nem egyéb, mint biológiai katalizátor. Megtalálható benne az összes fontos ásványi anyag, úgy mint foszfor, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium. Klór és nitrát mentes. Enyhén lúgos, pH 7.7, magas az oldott oxigén tartalma. Steril, baktériummentes és mesterséges adalékanyag-mentes.

Javasolt fogyasztása

Csecsemő kortól az idősebb korosztályig bárki fogyaszthatja korlátozás nélkül  a  napi folyadék szükséglet  fedezésére. Főzésre is ezt érdemes használni.

Olcsóbb, mint az ásványvíz: 50 Ft/L  A házhozszállításban is segítünk. www.pivizgyor.hu

 

Két hete isszuk,de már más víz nem ízlik, érezzük a különbséget.Nem gondoltam volna.

– Horváth István

[idezet]Idős szüleim keveset ittak, pedig a gyógyulásukhoz többre lett volna szükségük.A Pí vizzel nincs gond.Ügyesen megisszák a napi adagot.Azt mondják jótt tett az izületeiknek.

– Fliegh Éva

Eddig mindig” buborékos” ásványvizet hordtunk haza a boltból.A Pí vizért isel kell jönnöm, de végre sikerült leszoknunk a gázos vízről, mert tudtuk, hogy az nem egészséges, de a sima víz valahogy nem csúszott.A Pí víz izlik.

– Szabó Károly

A győri csapvíz jó minőségű, de a  vezetékhálózatban  szennyeződhet.Tudom, hogy Laci gondosan megtisztítja a vizet és a Pí víz technológiájával pedig egy különleges vízhez jutunk.2 éve járok a Centrumba ,hetenként viszem a családnak.

– Vischi  Gusztáv

Házhozszállításban segítünk!

Telefon: 96/411-075

piviz

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr