• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Radiesztézia, Sugárvédelem

A mai világban nem hagyhatja  figyelmen kívül a földsugárzások, elektromos-és mágneses sugárzásokat . Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80 %-ánál kell számolni lehetséges kiváltó okként a sugárzások megbetegítő hatásával .A civilizáció fejlődésével felerősödtek a káros sugárzások .Ha beteg, vagy szeretné elkerülni a megbetegedést, akkor mindig gondoljon a radiesztéta felmérésre is. Korrekt  mérőműszerekkel,( nem csak pálcával )érdemes minimum a hálószobáját beméretni és az esetleges káros sugárzásokat leárnyékolni.

Sugárzás is okozhatja a betegségeket?

A betegségek okai  lehetnek földsugárzások, elektromos-és mágneses sugárzások is? Joggal merülhet fel a fenti kérdés, hiszen a médiában gyakran hallani a különféle káros sugárzásokról és azok egészségkárosító hatásáról, valamint az azok ellen való védekezés lehetséges eszközeiről.

A fenti sugárzások léte és egészségre káros hatása több ezer éves tapasztalatokon nyugszik, már az ókori falfestményeken- fametszeteken is feltűntek a „vesszős” emberek, tehát már akkor is tudtak a korabeli radiesztéták a különféle sugárzások létezéséről! Az egyszerű emberek megfigyelték, hogy ha barackfát ültetnek vízér fölé, az nem terem, vagy ha méheket telepítenek vízér fölé, akkor a megszokottnál sokkal nagyobb hozamra számíthatnak.

Voltak hasonló élményei tudósainknak is: 1932-ben dr. Henrich német fizikus bejelentette, hogy sikerült bemérnie a vízerek sugárzását. Ugyanő volt az, aki 1978-ban egérkísérletekkel egyértelműen bizonyította a vízerek sugárzásának egészségre káros hatását.

Dobler Pál heilbronni professzor 1934-ben külön közleményben jelentette be, hogy sikerült lefényképeznie a vízerek sugárzását,

1948-ban pedig dr. Hernádi Gyula egy orvosi kongresszuson bejelentette, hogy saját magán végzett kísérletei eredményeként megállapítható, hogy a vízerek az egészségre igen káros sugárzást bocsátanak ki. Nála a káros hatások hat hét múltával jelentkeztek, majd semleges zónába átfeküdve kb. egy hónap múltával szűntek meg.

Dr. Cody francia orvos tízezer(!) rákban elhunyt páciens otthoni fekhelyén végzett vizsgálatot, és megállapította, hogy az elhunytak csaknem 100%-a vízér-sugárzásában feküdt.

Napjainkban Ausztriában, dr. Hochenegg, dr. Nothnagel és dr. Sauerbruch, egy klinika sebészei, előírják az operált betegeknek, hogy ágyukat sugárzásmentes helyre helyezzék, különben nem számíthatnak a megfelelő gyógyulásra.

Kérjen időpontot bemérésre!

Bejelentkezés: 30/401-4862

Mikor érdemes felméretni a lakását, fekhelyét, munkahelyét?

Daganatos betegségek, krónikus gyulladások,

hormonális zavarok, meddőség, szív- és érrendszeri megbetegedések,

magas vérnyomás, alvászavarok, migrén, szervi működési zavarok,

emésztőrendszeri problémák – és még hosszasan sorolhatók azok a megbetegedések, amelyek kialakulását a radiesztéták, kutatók és természetgyógyászok az elektroszmog és a káros földsugárzások számlájára írnak.Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80%-ánál kell számolni lehetséges kiváltó okként az említett sugárzások megbetegítő hatásával.

Új házba költöztünk,nagy volt az öröm, de nem sokáig.Egyszerűen nem tudtunk aludni.Kihívtuk Szabolcs Lászlót bemérni a hálót. Kiderült, hogy az ágyunk szentgyörgy kereszten  van. Szerencsére át tudtok helyezni az ágyat, most már jól alszunk.

– Varga Szabolcs

Kérjen időpontot bemérésre!

Bejelentkezés: 30/401-4862

A civilizáció fejlődése, a vegyigyárak szennyezése, az egészségtelen táplálkozás, az ózonpajzs elvékonyodása, az elektromosság nyomán keletkezett elektroszmog és még sok tényező együttes hatása érvényesül. Az ártalmatlan és a földi élethez nélkülözhetetlen sugárzások felerősödtek, az egészségtelen táplálék és az egészségtelen táplálkozás miatt pedig érzékenyebbek lettünk.

A szervezetre ható energetikai terhelés megszüntetése után már eredményesen lehet gyógyító terápiát folytatni, és a gyógyulás maradandó lesz mindaddig, amíg a szervezetet nem éri ismét ugyanaz a terhelés ugyanazon testrészen.

Sokan megelőzik a bajt és gondosan már úgy építkeznek, hogy felméretik a leendő házat. Vannak, akik a meglévő lakásukat vagy legalább a hálószobájukat ellenőriztetik, egyes munkáltatók pedig a munkahelyeket is védetté teszik, hiszen így sokkal több és minőségibb munkára számíthatnak.

A kisfiunk nem aludt jól, csak ,ha kitoltam délután a játszótérre . A radiesztéta bemérésen Laci  mérőműszerekkel az elektro –és mágneses sugarakat is bemérte. A szomszédos tízemeletesen egy átjátszó van onnan jött a mérhető sugárzás.Nem hittem volna. Egy speciális függönnyel lecsökkentettük a sugárzást és a kisfiam is tud már aludni. Kiderült, hogy a házban végig a mi oldalunkon ilyen panasza van szinte mindenkinek.Sőt több a rákos beteg is.

– Polgár Imréné

Kérjen időpontot bemérésre!

Bejelentkezés: 30/401-4862

Egy rossz trafó, egy számítógép vagy egy ki nem kapcsolt mobil, tévé is káros sugarakkal terhelheti a szervezetünket, sőt az ablakon keresztül is érhetnek káros sugarak, például az átjátszó-állomások felől. Ezeket egy hozzáértő radiesztéta  speciális mérőműszerekkel pontosan be tudja mérni és a megfelelő védelmet is meg tudja tervezni.

Ha nem jól alszik vagy többször felébred éjszaka, ha olyan betegsége van, amire még nem kapott ésszerű magyarázatot, mindenképpen gondoljon a sugárzások ellenőrzésére! Ha előrelátó, megelőzésként kontrolláltassa lakhelyét, munkahelyét!

A földsugárzás-mentesítés nem gyógyszer és nem csodaszer, nem helyettesíthető vele sem az orvosi kezelés, terápia, sem egy esetleges műtét. A szervezet energetikai terheléstől való mentesítésétől beindulnak az önregenerációs folyamatok, a gyógyító terápia hatásosabbá válik, a gyógyszerszükséglet csökken, a műtét után meggyorsul a felépülés, és a kiváltó ok megszüntetésével a műtét megismétlése szükségtelenné válik.

Kérdéseivel, felmérési igényeivel forduljon bizalommal: Szabolcs László mérnök-radiesztétához.

Bemérés ára: 6000 Ft/ szoba

Kérjen időpontot bemérésre!

Bejelentkezés: 30/401-4862

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr