• +3630/969-1500
  • +36 96/411-075
  • 9024 Győr, Mécs László utca 24
  • AKCIÓ!

Zapper kezelés

Dr Hulda Clark módszerével gyorsan és hatékonyan, mellékhatások nélkül elpusztíthatjuk a szervezetet terhelő kórokozókat pl: parazitákat, vírusokat, baktériumokat, gombákat.A kezelés fájdalmatlan és használata kórtól nemtől független.Több tíz éve vitathatatlanul működik és világszerte alkalmazzák.Hogyan működik?

Dr. Hulda Regerh Clark: Meggyógyulhatsz című kétkötetes könyve alapján:

A betegségek nagyon nagy százalékát részben vagy egészen a különböző paraziták megtelepedése okozza a szervezetünkben. A Zapper kezelés (zapperelés) az egyik leghatékonyabb szelíd (mellékhatásoktól mentes) módja a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, mételyektől és egyéb parazitáktól való megszabadulásnak. A készülék működési elve több neves tudós (Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regehr Clark , Bob Beck, Prioré Antoine, Nikola Tesla) munkájának gyümölcse.

Minden élő organizmus kisugároz valamilyen saját fajtájára jellemző frekvenciát. Ha ezzel, vagy egy ehhez közeli a frekvenciával besugározzuk a mikroorganizmust, akkor annak sejtfala a rezonancia jelensége miatt felhasad, az organizmus elpusztul.

Kérjen időpontot kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Működési elv

A Zapper a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon a felismerésen alapul, hogy minden élő szervezet “kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus frekvenciájú elektromágneses hullámzást. (A frekvencia mértékegysége a Hertz /Hz/ – rezgés/másodperc.) Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy, ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely azt előállítja, akkor egy idő után a mikroorganizmus elpusztul, vagy inaktiválódik. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát egyre nagyobb kitéréssel, míg végül a sejtfal megreped, a mikroorganizmus elpusztul. Az emberi sejtek nem károsodnak, mivel sejtfaluk sokszor ellenállóbb és más a rezonancia frekvenciájuk.

Ehhez a jelenséghez szükséges egy jó minőségű jelgenerátor, amely terhelés alatt sem változtatja a frekvenciáját, a téglalap alakú jel formáját és a kimenő feszültség mértékét sem.

Az orvos társadalom véleménye megoszlik a zapper terápiával kapcsolatban. Vannak, akik támogatják, használják és elismerik, de sokan elutasítják. Mi saját tapasztalataink alapján meg vagyunk győződve a kezelés hatásosságáról.

A következő két videón a kezelés hatását tekintheti meg:

Az alkalmazott Zapper készülék

A Tudatos Egészség Centrumban az eredeti Ravo Zapper nevű készüléket használjuk, A Ravo Zapper készülék nagy előnye, hogy a ma ismert teljes parazita és egyéb frekvencia programozható rá. Képes fix frekvenciás és frekvenciasávos működésre és egyedi programok összeállítására is. Két kézi és egy talpelektróda is tartozik hozzá, melyek lehetővé teszik az egész test egyszerre történő kezelését. A kimenő feszültség mértéke kis lépésekben állítható, egyénre szabható, a bőrellenálláshoz igazítható.
A készülék a Tudatos Egészség Centrumban megvásárolható vagy bérelhető vagy helyi kezelés igényelhető.

 

zapper2

Természetesen a Zapper kezelésnek úgy van értelme, ha tudja, hogy milyen kórokozotól kell „megszabadulnia”Az Önt terhelő élő organizmusokat a biorezonanciás állapotfelmérésen szűrjük ki..

Kérjen időpontot kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Dr. Hulda Regehr Clark (aki egyébként a Zapper technológia egyik feltalálója) Meggyógyulhatsz című könyvének lefordítása óta jelentős mértékű előrelépés történt a frekvencia generátorok zapping-ra való felhasználási és kezelési módszereiben. A jelenlegi eredmények egyértelműen azt támasztják alá, hogy az egyes patogéneket a saját frekvenciájuk körüli pásztázással lehet a leghatékonyabb elpusztítani. Így ugyanis egyrészt a kórokozók esetleges mutációi és ezáltal kisebb frekvencia eltolódásai esetén is a lehető leghatékonyabb a kezelés. Másrészt a folyamatosan változó frekvencia miatt a szervezetben nem alakul ki egy un. elektrokémiai kiegyenlítődés, mely egy idő után hatástalanná teszi a kezelést. Így elérhető, hogy akár 20 percen keresztül is egy frekvencia körüli sávban hatékonyan lehessen zapperolni. Ezt az igényt a Ravo Zapper teljes mértékben meg tudja valósítani.

Mire jó?

Dr Hulda Regerh Clark szerint:

Röviden: segítségével elpusztíthatók a kórokozók a szervezetben.

Hosszabban: minden olyan betegség gyors kezelésére, vagy enyhítésére alkalmas amelyek eredeti oka valamilyen kórokozó jelenléte a szervezetben. Ezek a kórokozók sokfélék lehetnek. Például vírusok, baktériumok, gombák, mételyek bél és egyéb férgek, stb. Ezek a paraziták egyrészt közvetlenül pusztítják, másrészt anyagcsere termékeiken keresztül folyamatosan mérgezik a testet. Ezzel a szervezetünk, ha genetikus elváltozások, vagy egyéb szennyező anyagok (pl. nehézfémek, vegyszerek) nem gátolják működésében általában megbirkózik. Ha nem, akkor a Zapper mellékhatások nélkül képes segíteni.

A Zapper használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és terápiás tervet!

Tapasztalatok szerint a betegségek többségénél szükség van további kúrák vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, de a Zapper rendszeres alkalmazásával sok tünet esetében panaszmentesség érhető el, vagy a gyógyulási folyamat támogatható.

Kérjen időpontot kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Alkalmazás

A Zappert nem használhatják azok az emberek akiknek kardiostimulátora van és terhes nők sem. A Zappert mindenki a saját felelősségére használhatja.

A veszélyek a Zapper használatánál minimálisak. Nincs semmilyen információnk arról, hogy a Zapper használata közben negatív tapasztalatok jelentkeztek volna.

A Zapper nem alkalmas minden betegség kezelésére még akkor sem, ha a legtöbb esetben a betegségek gyógyítása a patogének és a kórokozók elpusztítására irányul az egyéb típusú gyógykezelésekben is. A Zapper árama nem hatol be a belek, herék szemgolyók és a fogtömések alá, így ott a kórokozókat elpusztítani nem képes. A szünetekkel megismételt Zapperelések azonban ilyen esetekben is hatékonyak lehetnek, hiszen a védett helyekről elvándorló kórokozók a megismételt kezelés során elpusztíthatók. A belekben lévő kórokozók megfelelő készítményekkel gyorsan és hatékonyan elpusztíthatók.

Napi 2 kezelésnél több nem javasolt, mert az elpusztított kórokozókat a szervezetnek ürítenie is kell.

A 2 kezelés között minimum 2 órának el kell telni.

Sok folyadék (víz) fogyasztása javasolt, hogy a méregtelenítés mentes legyen kellemetlen tünetektől.

Menstruáció alatt (főleg az első napokban) nem ajánlatos a kezelések végzése, mert erősödhet a vérzés.

Megjegyzés

A Dr Zapper készülék nem orvostechnikai eszköz. A kezelés fizikai közérzetjavító szolgáltatásnak minősül.

Zapper kezelés ára: 1500 Ft/alkalom

Kérjen időpontot kezelésre!

Bejelentkezés: 96/411-075

Ajándék Önnek! Kérje most!

VIP kártya 5 % kedvezmény* | 1 000 ft ajándékutalvány** | Értékes tapasztalatok, kedvezmények és meglepetések!

*A VIP kártya 5% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát a Gyógynövény és Vitamin Bolt termékek 99%-ra.
**Az 1 000 Ft értékű ajándékutalvány kizárólag a szolgáltatásokra érvényes!

Kérjen visszahívást!

Adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím

×
Tudatos Egészség Centrum Győr